Not old…just older

av Serpens Albus

Jag bor i en lägenhet på Rådhusgatan i Vasa, Finland. Jag tror på en fri marknadsekonomi och att ta hand om mig själv genom en balanserad diet och en rigorös träningsregim. På morgonen, om mitt ansikte känns puffigt eller om jag har rödsprängda ögon från nattens ihärdiga festande, sätter jag på en kylande gelmask, som jag lämnar på i 10 minuter medan jag förbereder min frukost.

Efter att ha sköljt av ansiktet med ljummet vatten använder jag ett alkoholfritt ansiktsvatten. Därefter applicerar jag en fuktighetskräm med solskyddsfaktor, av märket Lumene, och en djupfuktande ögonkräm. Jag använder en hårfön får att fixa till min sidbena eftersom mitt hår annars skulle vara alltför vågigt.

Även fastän det finns kvinnor som jag finner oerhört lockande och kan trivas i deras sällskap är jag inte helt övertygad om att det går att kombinera med min starka vilja att gå min egen väg. Men det betyder inte att jag inte kan försöka. Jag är ogift, har inga barn och bor ensam. Jag tänker låta det förbli så.  Jag är 33 år gammal.

”I like the bed I’m sleeping in, just like me it’s broken in, it’s not old, just older”
Jon Bon Jovi

Annonser