Hemlighet om män

av Serpens Albus

”Och inte en enda krukväxt har han”, sade hon med förakt i rösten. Det finns en orsak till att män inte har krukväxter; det finns ingen användning för dem…blommor alltså…män är väldigt användbara, de kan göra en massa bra saker…som att öppna burkar, döda spindlar och bygga broar. Det enda man får är mer arbete då det skall vattnas och bytas jord. Det sägs t.om att man skall prata med dem fastän de inte svarar och gör de det skall man nog inte ha blommor (because you are crazy).

Många har problemet med att pengarna inte räcker till oberoende av hur mycket man tjänar. Man anpassar utgifterna efter inkomsterna och köper helt enkelt mer skit ju mer pengar man har. Jag har en teori om att samma princip gäller för tid.

Av någon orsak har människor en tendens att vilja fylla den tid man har med en massa  aktiviteter, eller saker som skapar aktivitet; blommor som skall vattnas, husdjur som skall tas om hand etc. Väldigt få har förmågan att bara sitta och njuta av att inte ha något att göra. Sånt klassas som ”slöseri med tid” när det egentligen är kvalitetstid med sig själv (hmm…det där lät nästan lite snuskigt). Eller kanske problemet är att ingen egentligen gillar sig själv och helt enkelt inte gillar  att ha kvalitetstid med sig själv.

I’m Huey Lewis and you just heard the news

Annonser